Finance & Search

När behovet för interim rekrytering finns, vill vi skapa trygghet och säkerhet för er som uppdragsgivare, där ni ska kunna slappna av inför de förändringar som företaget står inför.
Interim
interim konsult

Interim konsult för hög flexibilitet

Vi rekommenderar att tillsätta interim konsulter för att ni ska bibehålla styrkan inom er kärnverksamhet.

Vi säkerställer att våra konsulter ständigt har en omvärldsvakande nyfikenhet och kompetens som uppfyller era krav. Där konsulten är någon som har lång erfarenhet och en stor kunskap inom sitt yrkesområde.

Våra konsulter är handplockade och noggrant utvalda genom våra rekryteringsprocesser. När vi har en öppning för anställning eller har hittat en matchande roll tar vi en intervju och säkerställer kvaliteten och personlighet hos individen.

En konsult från Seemly skall alltid medföra ett värde för er som bolag och vi tar ansvar över både konsult och er som bolag.”

Vi tar alltid emot ansökningar som konsult hos oss!

Läs mer om interim rekrytering med Seemly  ›

Varför välja interim rekrytering med Seemly?

Välj oss på Seemly för att starta er tillväxtresa tillsammans med oss. Vi har de nycklar och kompetenser för att hjälpa er ta nästa steg med rätt typ av interim-lösning. Vi stöttar er med de konsultuppdrag som ni för tillfället saknar, så att ni inte ska stå stilla i er utveckling. Dessutom blir verksamheten mindre sårbar vid sjukdom eller föräldraledighet.

Våra interim-konsulter har bred erfarenhet och vi har hjälpt företag inom alla branscher över hela Sverige. Med dessa erfarenheter har vi därför lärt oss hur man presterar på topp inom olika områden.

Vi ser till att ni är bäst inom er kärnverksamhet genom att tillsätta nyfikenhet och ett ständigt omvärldsvakande.

Vi erbjuder även outsouring och search rekrytering.

Seemly interim rekrytering

Vi är möjliggörare

Hör av dig, det kostar ingenting att fråga.