Affärsområden

Från planerade och oplanerade arbetstoppar, i korta till långa projekt, och på kort varsel dessutom. Har du behov av tillfällig förstärkning? Låt oss bli samarbetspartners.

Interim

Tills ni själva har hittat rätt resurs så erbjuder vi noga utvalda interim-konsulter för att stötta upp vid förändring, föräldraledighet eller sjukskrivning. Våra konsulter adderar ett annat perspektiv till er verksamhet med ett stort fokus på genomförande av uppgifterna.

$

Outsourcing

Vi erbjuder outsourcing för hela eller delar av en funktion där ett identifierat behovs finns. Vi har även insourcing där vi är ute på plats på er verksamhet 10 – 50 %. VI agerar som ett stöd vid oplanerade eller planerade toppar, eller helt enkelt för att ni är i en tillväxtfas och vill fortsätta utvecklas.

$

Search & rekrytering

Seemly hjälper till vid viktiga rekryteringar med hjälp av våra upparbetade kontakter och nätverk. Vår tjänst Search rekrytering och headhunting hjälper till på er tillväxt resa framåt. Vi anser att personlighet och potential är minst lika viktigt som ett CV.
Vi är intresserade och nyfikna – vilket gör att våra rekryteringar via search resulterar i en perfekt match.

$

Seemly Group

Bli en del av oss, hör av er till oss!