Hyr in en konsult – En värdeskapande lösning

När behovet för en interim konsult finns skapar vi trygghet och säkerhet för er som uppdragsgivare.

Interim

Erfarenhet

De interim konsulter som finns i vårt stora nätverk har ett genuint engagemang, hög kompetens och lång erfarenhet.

Partnerskap

Vi på Seemly vill skapa relationer med er som ska generera tankar om partnerskap mer än som en tillfällig kompanjon. Vårt driv och målinriktade arbete finns här för att skapa ett förtroende för er som kund.

Ambitioner

Vår ambition är att framgångsrikt underlätta för företag som är i behov av interimstjänster och konsulter.

 

Interim

Interim konsult – Snabbt & rätt

En interim lösning görs när det uppstår förändringar inom bolag, som till exempel vid utveckling, avveckling eller omställning.

Vi garanterar att denna process går till på ett tryggt och säkert sätt även vid de mest tidskritiska tillfällen. Våra konsulter är vana vid uppdrag på allt ifrån enstaka timmar upp till flera år, och kan vara igång och kan börja arbeta inom någon dag. Vi behöver veta mer om dig och är inte rädda för att ställa frågor för att kunna komma med lösningar sett från ett utomståendeperspektiv. Vår lösning ska säkerställa att ni når era mål.

 

Interim rekrytering

Våra interim tjänster

CFO/Ekonomichef

Vi erbjuder vassa konsulter till dig som har behov av en interim ekonomichef. Seemly Finance & Search garanterar de starkaste kandidaterna för att leverera bäst resultat för ert företag på er tillväxtresa.

Redovisningschef

Vi har lyckats att rekrytera marknadsledande kompetens inom redovisning. Våra redovisningskonsulter står redo att ge er den trygghet och kompetens som behövs för att stötta er ekonomifunktion.

Redovisningsekonom

Behöver ni hjälp med bokföringen eller den ekonomiska redovisningen? Seemly Finance erbjuder interimskonsulter inom redovisning med hög och anpassad kompetens efter ert behov. Finn er kvalificerade och snabbfotade redovisningskonsult hos oss.

Financial controller

Tillsätt en financial controller som övervakar och leder den dagliga ekonomiska verksamheten på ert företag. Våra konsulter har erfarenhet av både små och stora företag – vilket gör att de kan integreras på ett effektivt sätt i de flesta verksamheter.

Business & Projekt Controller

Våra erfarna business controllers kan snabbt tillsättas och integreras i er ekonomiavdelning. En interim business controller kan stötta er verksamhet genom att analysera och presentera företagets finansiella situation.

Ekonomiassistent

Vi tillsätter ert behov av noggranna interim ekonomiassistenter på ett snabbt och enkelt sätt. Våra konsulter har de erfarenheter som krävs för att stötta och ta er verksamhet till nästa nivå.

HR

Se till så att företaget och personalen tas hand om på rätt sätt med hjälp av våra interim HR-konsulter. Med sina seniora kompetenser står konsulterna redo att tackla de problem och utmaningar som företag i en tillväxt eller avvecklingsfas står inför.

Lön

Hantera löner på rätt sätt – hela tiden. När ni anlitar en interim konsult inom lönehantering via Seemly får ni hög precision och effektivitet. Få en konsult med stort fokus på genomförande och bred kompetens via Seemly.

Chefer och Specialister

Vi har upparbetade nätverk med erfarna chefer eller specialister på olika nivåer inklusive executives. Vi är vana att hjälpa företag och organisationer i de flesta branscher att hitta även de mest svårsökta kompetenserna. 

Kontakta oss

Anna och Gitte driver Interim och är den kreativa, professionella och trovärdiga samarbetspartnern inom interimslösningar.

Med Annas stora kontaktnät kan ni räkna med en snabb återkoppling med kompetenta profiler som kan passa just er verksamhet inom ramen av några timmar.

Gitte i sin tur har bred och djup erfarenhet av kompetensförsörjning, ledar- och HR frågor. Hon har haft olika ledande och operativa roller i konsult-, rekryterings- och omställningsbranschen, bland annat 12 år inom ManpowerGroup samt flera år som regionchef i ett konsult- och rekryteringsföretag nischat mot fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Tillsammans löser vi era utmaningar!

Läs mer om Search rekrytering och Outsourcing med Seemly.

 

Varför välja interim med Seemly Finance & Search?

Välj oss på Seemly för att säkra er tillväxt. Vi har de nycklar och kompetenser för att hjälpa er ta nästa steg med rätt typ av interimslösning. Vi stöttar er med de kompetenser som ni för tillfället saknar, så att ni kan fortsätta er utveckling. Dessutom blir verksamheten mindre sårbar vid sjukdom eller föräldraledighet.

Våra interimskonsulter har bred erfarenhet och vi har hjälpt företag inom alla branscher över hela Sverige. Med dessa erfarenheter har vi därför lärt oss hur man presterar på topp inom olika områden.

Vi ser till att ni är bäst inom er kärnverksamhet genom att tillsätta nyfikenhet och ett ständigt omvärldsbevakande.

Seemly interim rekrytering
interim konsult

Interim konsult för hög flexibilitet

Vi rekommenderar att tillsätta interimskonsulter för att ni ska bibehålla styrkan inom er kärnverksamhet.

Vi säkerställer att våra konsulter ständigt har en omvärldsbevakande nyfikenhet och kompetens som uppfyller era krav. Där konsulten är någon som har lång erfarenhet och en stor kunskap inom sitt yrkesområde.

Våra konsulter är handplockade och noggrant utvalda genom våra rekryteringsprocesser. När vi har en öppning eller har hittat en matchande roll tar vi en intervju och säkerställer kvaliteten och personlighet hos individen.

En konsult från Seemly skall alltid medföra ett värde för er som bolag och vi tar ansvar över både konsult och er som bolag.”

Vi tar alltid emot ansökningar som konsult hos oss!

Seemly Group

Bli en del av oss, hör av er till oss!

FAQ

Vanliga frågor om interim

Hur fort kan jag räkna med att få hjälp?

Du har ett svar  och förslag på konsult inom 24 timmar från förfrågan.

När ska jag ta in en interimskonsult?

Du bör hyra en interim konsult vid följande tillfällen:

  • När nya projekt/affärsmöjligheter uppkommer.
  • När det sker förändringar i verksamheten.
  • Vid kompetensbrist eller kompetensöverföring.
  • Vid ojämn arbetsbelastning.
  • När du har frånvaro.
  • Mellan rekryteringar.

Tre snabba fördelar med en interim konsult

  • Hyr in rätt kompetens direkt. Det kan till exempel vara rätt ledarskap, en specialist, eller en person med rätt erfarenheter.
  • Det kostar inget att fråga oss om vad en interim konsult kan tillföra.
  • Utveckling för ditt företag genom ny kompetens som kan hjälpa er att se saker ur ett annat perspektiv

Kan ni hjälpa mig inom fler områden?

Vi är specialister inom ekonomi och HR men med våra kvalitetssäkrade nätverk kan vi hjälpa er inom de flesta områden. Även de mest svårsökta. Vi är möjliggörare.

Hur länge och hur mycket måste jag hyra en interim konsult?

Det skall vara både tryggt och flexibelt att ta in en interim konsult. Du kan hyra en konsult i allt från enstaka timmar då och då, till heltid i flera år. Vi enas om omfattning, längd på uppdrag och uppsägningstid som känns rimlig för båda parter. Vanligast är att det är en ömsesidig uppsägning på uppdraget om en månad.

Hur kvalitetssäkrar ni era konsulter?

Vi har en gedigen kunskap om kandidatmarknaden och arbetar dagligen med att underhålla och utvidga våra nätverk av både befintliga och kommande potentiella konsulter. Vid rekrytering till vår konsultverksamhet arbetar vi enligt en kompetensbaserad metodik där våra seniora konsultrekryterare på olika sätt säkerställer kompetensen hos konsulterna. Bland annat genom intervjuer och referenser. Självklart arbetar vi inkluderande, fördomsfritt och med hög integritet. När du hyr en interim konsult från Seemly Finance & Search kan du vara säker på att du får en person med hög kompetens och god erfarenhet.