Behöver du hyra in en  Financial controller?

Våra noga utvalda konsulter har en gedigen och bred erfarenhet inom ekonomi och kan därför snabbt komma in i uppdraget. Våra interimskonsulter är vana vid uppdrag på allt från enstaka timmar upp till flera år och kan  börja arbeta inom någon dag.

Finance & search
Interim rekrytering

Det här kan du få hjälp med när du hyr en interim financial controller

$

En financial controller har full förståelse för hela flödet i redovisningen och har lätt för att identifiera och analysera siffror för att skapa värdeskapande rapporter som leder till mer rätt beslut.

$

Du kan räkna med att en financiel controller har en gedigen bakgrund och stärker ekonomifunktionen genom att hela tiden se till så det som levereras är rätt och att rätt KPI:er skapas.

$

Vid sjukfrånvaro, föräldraledighet eller tjänstledighet är det kanske enkelt att se behov. Men en interim förstärkning kan även hjälpa er vid förvärv, förändring och mitt emellan anställningar.

$

Vi garanterar att denna process går till på ett tryggt och säkert sätt även vid de mest tidskritiska tillfällen. Våra konsulter är vana vid uppdrag på allt ifrån enstaka timmar upp till flera år, och kan vara igång och kan börja arbeta inom någon dag. Vi behöver veta mer om dig och är inte rädda för att ställa frågor för att kunna komma med lösningar sett från ett utomståendeperspektiv. Vår lösning ska säkerställa att ni når era mål.

Våra interim tjänster

CFO/Ekonomichef

Vi erbjuder vassa konsulter till dig som har behov av en interim ekonomichef. Seemly Finance & Search garanterar de starkaste kandidaterna för att leverera bäst resultat för ert företag på er tillväxtresa.

Redovisningschef

Vi har lyckats att rekrytera marknadsledande kompetens inom redovisning. Våra redovisningskonsulter står redo att ge er den trygghet och kompetens som behövs för att stötta er ekonomifunktion.

Redovisningsekonom

Behöver ni hjälp med bokföringen eller den ekonomiska redovisningen? Seemly Finance erbjuder interimskonsulter inom redovisning med hög och anpassad kompetens efter ert behov. Finn er kvalificerade och snabbfotade redovisningskonsult hos oss.

Financial controller

Tillsätt en financial controller som övervakar och leder den dagliga ekonomiska verksamheten på ert företag. Våra konsulter har erfarenhet av både små och stora företag – vilket gör att de kan integreras på ett effektivt sätt i de flesta verksamheter.

Business & Projekt Controller

Våra erfarna business controllers kan snabbt tillsättas och integreras i er ekonomiavdelning. En interim business controller kan stötta er verksamhet genom att analysera och presentera företagets finansiella situation.

Ekonomiassistent

Vi tillsätter ert behov av noggranna interim ekonomiassistenter på ett snabbt och enkelt sätt. Våra konsulter har de erfarenheter som krävs för att stötta och ta er verksamhet till nästa nivå.

HR

Se till så att företaget och personalen tas hand om på rätt sätt med hjälp av våra interim HR-konsulter. Med sina seniora kompetenser står konsulterna redo att tackla de problem och utmaningar som företag i en tillväxt eller avvecklingsfas står inför.

Lön

Hantera löner på rätt sätt – hela tiden. När ni anlitar en interim konsult inom lönehantering via Seemly får ni hög precision och effektivitet. Få en konsult med stort fokus på genomförande och bred kompetens via Seemly.

Chefer och Specialister

Vi har upparbetade nätverk med erfarna chefer eller specialister på olika nivåer inklusive executives. Vi är vana att hjälpa företag och organisationer i de flesta branscher att hitta även de mest svårsökta kompetenserna. 

Kontakta oss

Anna och Gitte driver Interim och är den kreativa, professionella och trovärdiga samarbetspartnern inom interimslösningar.

Med Annas stora kontaktnät kan ni räkna med en snabb återkoppling med kompetenta profiler som kan passa just er verksamhet inom ramen av några timmar.

Gitte i sin tur har bred och djup erfarenhet av kompetensförsörjning, ledar- och HR frågor. Hon har haft olika ledande och operativa roller i konsult-, rekryterings- och omställningsbranschen, bland annat 12 år inom ManpowerGroup samt flera år som regionchef i ett konsult- och rekryteringsföretag nischat mot fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Tillsammans löser vi era utmaningar!

Läs mer om Search rekrytering och Outsourcing med Seemly.

 

FAQ

Vanliga frågor

Hur fort kan jag räkna med att få hjälp?

När du skickar en förfrågan om en interim financial controller får du förslag på konsult inom 24 timmar.

Hur länge och hur mycket måste jag hyra en financial controller?

Det skall vara både tryggt och flexibelt att ta in en konsult. Vi enas om omfattning, längd på uppdrag och uppsägningstid så det känns rimligt för båda parter. Vanligast är att det är en ömsesidig uppsägning på uppdraget om en månad.