Vi hjälper dig att anlita en CFO eller Ekonomichef 

Våra noga utvalda konsulter har en gedigen och bred erfarenhet inom ekonomi och kan därför snabbt komma in i uppdraget. Våra interimskonsulter är vana vid uppdrag på allt från enstaka timmar upp till flera år och kan  börja arbeta inom någon dag. 

Interim
Interim rekrytering

Det här kan du få hjälp med när du hyr in en CFO

$

En CFO agerar som bollplank till VD och skapar förusättnigar för ekonomiteamet att leverera det som bolaget behöver för att kunna agera. Det kan vara i medgång och tillväxt men också i motgång och nedskärningar.

$

Du kan räkna med att en CFO är stark i sitt ledarskap och hjälper bolaget att nå sina övergripande mål.

$

Vid sjukfrånvaro, föräldraledighet eller tjänstledighet är det kanske enkelt att förstå. En interim CFO/ekonomichef som förstärkning kan även hjälpa er vid förvärv, förändring och mitt emellan anställningar.

Våra interim tjänster

CFO/Ekonomichef

Vi erbjuder vassa konsulter till dig som har behov av en interim ekonomichef. Seemly Finance & Search garanterar de starkaste kandidaterna för att leverera bäst resultat för ert företag på er tillväxtresa.

Redovisningschef

Vi har lyckats att rekrytera marknadsledande kompetens inom redovisning. Våra redovisningskonsulter står redo att ge er den trygghet och kompetens som behövs för att stötta er ekonomifunktion.

Redovisningsekonom

Behöver ni hjälp med bokföringen eller den ekonomiska redovisningen? Seemly Finance erbjuder interimskonsulter inom redovisning med hög och anpassad kompetens efter ert behov. Finn er kvalificerade och snabbfotade redovisningskonsult hos oss.

Financial controller

Tillsätt en financial controller som övervakar och leder den dagliga ekonomiska verksamheten på ert företag. Våra konsulter har erfarenhet av både små och stora företag – vilket gör att de kan integreras på ett effektivt sätt i de flesta verksamheter.

Business & Projekt Controller

Våra erfarna business controllers kan snabbt tillsättas och integreras i er ekonomiavdelning. En interim business controller kan stötta er verksamhet genom att analysera och presentera företagets finansiella situation.

Ekonomiassistent

Vi tillsätter ert behov av noggranna interim ekonomiassistenter på ett snabbt och enkelt sätt. Våra konsulter har de erfarenheter som krävs för att stötta och ta er verksamhet till nästa nivå.

HR

Se till så att företaget och personalen tas hand om på rätt sätt med hjälp av våra interim HR-konsulter. Med sina seniora kompetenser står konsulterna redo att tackla de problem och utmaningar som företag i en tillväxt eller avvecklingsfas står inför.

Lön

Hantera löner på rätt sätt – hela tiden. När ni anlitar en interim konsult inom lönehantering via Seemly får ni hög precision och effektivitet. Få en konsult med stort fokus på genomförande och bred kompetens via Seemly.

Chefer och Specialister

Vi har upparbetade nätverk med erfarna chefer eller specialister på olika nivåer inklusive executives. Vi är vana att hjälpa företag och organisationer i de flesta branscher att hitta även de mest svårsökta kompetenserna. 

Kontakta oss

Anna och Gitte driver Interim och är den kreativa, professionella och trovärdiga samarbetspartnern inom interimslösningar.

Med Annas stora kontaktnät kan ni räkna med en snabb återkoppling med kompetenta profiler som kan passa just er verksamhet inom ramen av några timmar.

Gitte i sin tur har bred och djup erfarenhet av kompetensförsörjning, ledar- och HR frågor. Hon har haft olika ledande och operativa roller i konsult-, rekryterings- och omställningsbranschen, bland annat 12 år inom ManpowerGroup samt flera år som regionchef i ett konsult- och rekryteringsföretag nischat mot fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Tillsammans löser vi era utmaningar!

Läs mer om Search rekrytering och Outsourcing med Seemly.

 

FAQ

Vanliga frågor interim CFO

Hur fort kan jag få hjälp med en interim CFO/ekonomichef?

Du har ett svar och förslag på konsult inom 24 timmar från förfrågan.

Hur länge och hur mycket måste jag hyra en interim CFO eller ekonomichef?

Det skall vara både tryggt och flexibelt att ta in en interim CFO eller ekonomichef. Tillsammans enas vi om omfattning, längd på uppdrag och uppsägningstid, så det känns rimligt för båda parter. Vanligtvis har vi en ömsesidig uppsägning på uppdraget om en månad.