Vi hjälper dig att hyra in en interim redovisningschef

Våra trygga och uppskattade interim redovisningschefer har gedigen erfarenhet av både ledarroller och operativa roller inom redovisning. De har vana från arbete i olika typer av bolag och många olika system. Deras breda bakgrund bidrar till att de snabbt kan komma i gång med arbetet.

Våra interimskonsulter är flexibla, kan börja inom någon dag och kan ta uppdrag på allt från enstaka timmar upp till flera år. Hyr en interim redovisningschef via Seemly Finance och få en kompetent konsult med lång erfarenhet.

interim konsult
interim konsult

Det här kan du få hjälp med när du hyr in en redovisningschef från oss

$

En interim lösning görs när det uppstår förändringar inom bolag, som till exempel vid utveckling, avveckling eller omställning.

$

Vi garanterar att denna process går till på ett tryggt och säkert sätt även vid de mest tidskritiska tillfällen.  Vi behöver veta mer om dig och är inte rädda för att ställa frågor för att kunna komma med lösningar sett från ett utomståendeperspektiv. Vår lösning ska säkerställa att ni når era mål.

$

Vid sjukfrånvaro, föräldraledighet eller tjänstledighet är det kanske enkelt att förstå. Men en interim redovisningschef som förstärkning kan ni även få hjälp vid förvärv, förändring och mitt emellan anställningar.

Våra interim tjänster

CFO/Ekonomichef

Vi erbjuder vassa konsulter till dig som har behov av en interim ekonomichef. Seemly Finance & Search garanterar de starkaste kandidaterna för att leverera bäst resultat för ert företag på er tillväxtresa.

Redovisningschef

Vi har lyckats att rekrytera marknadsledande kompetens inom redovisning. Våra redovisningskonsulter står redo att ge er den trygghet och kompetens som behövs för att stötta er ekonomifunktion.

Redovisningsekonom

Behöver ni hjälp med bokföringen eller den ekonomiska redovisningen? Seemly Finance erbjuder interimskonsulter inom redovisning med hög och anpassad kompetens efter ert behov. Finn er kvalificerade och snabbfotade redovisningskonsult hos oss.

Financial controller

Tillsätt en financial controller som övervakar och leder den dagliga ekonomiska verksamheten på ert företag. Våra konsulter har erfarenhet av både små och stora företag – vilket gör att de kan integreras på ett effektivt sätt i de flesta verksamheter.

Business & Projekt Controller

Våra erfarna business controllers kan snabbt tillsättas och integreras i er ekonomiavdelning. En interim business controller kan stötta er verksamhet genom att analysera och presentera företagets finansiella situation.

Ekonomiassistent

Vi tillsätter ert behov av noggranna interim ekonomiassistenter på ett snabbt och enkelt sätt. Våra konsulter har de erfarenheter som krävs för att stötta och ta er verksamhet till nästa nivå.

HR

Se till så att företaget och personalen tas hand om på rätt sätt med hjälp av våra interim HR-konsulter. Med sina seniora kompetenser står konsulterna redo att tackla de problem och utmaningar som företag i en tillväxt eller avvecklingsfas står inför.

Lön

Hantera löner på rätt sätt – hela tiden. När ni anlitar en interim konsult inom lönehantering via Seemly får ni hög precision och effektivitet. Få en konsult med stort fokus på genomförande och bred kompetens via Seemly.

Chefer och Specialister

Vi har upparbetade nätverk med erfarna chefer eller specialister på olika nivåer inklusive executives. Vi är vana att hjälpa företag och organisationer i de flesta branscher att hitta även de mest svårsökta kompetenserna. 

Kontakta oss

Anna och Gitte driver Interim och är den kreativa, professionella och trovärdiga samarbetspartnern inom interimslösningar.

Med Annas stora kontaktnät kan ni räkna med en snabb återkoppling med kompetenta profiler som kan passa just er verksamhet inom ramen av några timmar.

Gitte i sin tur har bred och djup erfarenhet av kompetensförsörjning, ledar- och HR frågor. Hon har haft olika ledande och operativa roller i konsult-, rekryterings- och omställningsbranschen, bland annat 12 år inom ManpowerGroup samt flera år som regionchef i ett konsult- och rekryteringsföretag nischat mot fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn.

Tillsammans löser vi era utmaningar!

Läs mer om Search rekrytering och Outsourcing med Seemly.

 

FAQ

Vanliga frågor interim redovisningschef

Hur fort kan jag hyra in en interim redovisningschef?

Du har ett svar och förslag på interim konsult som redovisningschef inom 24 timmar från skickad förfrågan.

Hur kvalitetssäkrar ni era konsulter?

Vi har en gedigen kunskap om kandidatmarkanden och arbetar dagligen med att ha att underhålla och utvidga våra nätverk av både befintliga och kommande potentiella konsulter. Vid rekrytering till vår konsultverksamhet arbetar vi enligt en kompetensbaserad metodik där våra seniora konsultrekryterare på olika sätt säkerställer kompetensen hos konsultar bland annat genom intervjuer och referenser. Självklart arbetar vid inkluderande, fördomsfritt och med hög integritet.